Fodpleje kan også være hyggeligt samvær med andre, firmaaftaler eller et gavekort...

Kald dine veninder og venner (ja, det er SANDELIG også for mænd) sammen, og lav en wellness dag/aften, hvor snakken går, og I modtager fodpleje samtidigt.

Der er ikke noget så lækkert som at starte eller slutte en dag med fornøjede fødder - hvor der er afsluttet med en lille, let fodmassage og måske et varmende paraffinbad.

Sidder I f.eks. meget stille på kontoret, eller går meget rundt ude på lageret, kan det være en fantastisk ide at lave en firmaaftale med Pias Fodklinik.

Vi aftaler nærmere, hvordan det skal foregå, men en blandt mange idéer kunne være, at jeg kommer forbi en aftalt dag, og så går jeg ellers i gang med fødderne. Jeg har lidt afstressende musik med, og du skal bare være afslappet og få pulsen ned, mens jeg ordner dine fødder. Du vil svæve ud på arbejdspladsen bagefter.

ELLER skal den 'næsten gifte' have en lækker start på en polterabend? Jeg er klar til at køre ud og møde Jer med min transportable klinik. Så får den kommende brud eller brudgom en skøn fodmassage, så vedkommende er klar til en lang aftens oplevelser.

Giv et gavekort til den særligt udvalgte: fødselaren, jubilaren, én i familien eller blot en bekendt, du mener fortjener noget forkælelse. Jeg tænker, at et gavekort sammen med nogle lækre cremer vil gøre lykke i enhver gavesituation.

Et gavekort til fodpleje er en meget personlig gave, som modtageren kan få stor glæde af... samtidig med at vedkommende kan nyde de skønne cremer på fødderne i lang tid fremover.

© Pias Fodklinik Bogø, Møn og omegn. CVR 38799894

Bragt til nettet af et venligt nabolag