Behandlinger

Almindelig fodbehandling – pris 350 kr – tid udover 75 min. dog 500 kr = (Udvidet):

Neglene klippes og slibes og evt. neglebånd slibes ligeså. Hård hud og eventuelle ligtorne beskæres og huden slibes glat derefter. Neglene påføres blødgørende negleolie og fødderne smøres med god fodcreme, overvejende fra Gehwol.

B.la. Gehwol`s produkter kan købes i klinikken.

Fodbad:

Fodbad tilkøbes for 25 kr.

Alm. fodbehandling med fodpeeling – Pris 430 kr.:

Efter grundig fodbehandling får du en lækker velduftende peeling fra Gehwol af dine fødder, som effektivt fjerner døde hudceller, giver huden glathed og blødhed og fødderne får fornyet energi. Peelingen giver en god stimulation af blodcirkulationen.

Alm. fodbehandling med peeling og paraffinbehandling – Pris 625 kr.:

Efter grundig fodbehandling får du en lækker velduftende peeling fra Gehwol af dine fødder, som effektivt fjerner døde hudceller, giver huden mere glathed og fornyet energi. Resultatet er en lækker blød hud og en god stimulation af blodcirkulationen.

Derefter smøres fødderne ind i en god fodcreme hvorefter de nedsænkes i varm paraffin. Fødderne pakkes godt ind – i ca. 15 min. – for at holde fødderne dejligt varme så længe som muligt. Det resulterer i meget bløde fødder og et stort velvære.

Paraffin er et vokslignende stof som udvindes af mineralsk olie. Det øger blodcirkulationen og er derfor godt til kolde fødder, gigt og ledsmerter. Det er velegnet til revnet og sprækket hud, psoreasis og eksem – og i det hele taget bare velegnet til wellness!

Luksusbehandling – 575 kr.:

Alm. fodbehandling. Derefter et dejligt, velduftende fodbad med CND Marine Bath (indeholder bl.a. havsalt, Tea Tree Oil, eucalyptus, mandel- og riskerneolie og E-vitamin).

Så laves der en peeling med CND Marine Salt Scrub (indeholder bl.a. solsikkeolie, E-vitamin og saltkrystaller), som effektivt polerer tør hud væk og efterlader huden på fødderne glat og blød.

Derefter påføres CND Marine Cooling Mask (er kølende, fugtgivende og blødgørende), som kan være med til at forebygge irritationer og betændelsestilstande. Godt mod tørre, trætte og hævede fødder.

Indeholder bl.a. Bentonit (fint ler), spearmint, algeekstrakt, panthenol, aloe og glycerin.

Fødderne smøres / masseres let med en naturlig, let, duftende olie. Huden efterlades usædvanlig blød og ikke-fedtende. Neglene smøres m. CND solar olie.